Elements Firmware Release Notes

Follow

Comments

6 comments

  • Avatar
    Sony Nguyen

    Just update the new Elements with the new firmware 6.1.2 but don’t notice the Thread Border Router functionality. Is there somehow a special procedure to activate this?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    M Kytzia

    I've updated my Nanoleaf Elements today and activated thread in the "Elements" device-settings, but still shown nothing in the Thread-Network Tab.

    It's just says "No Network found"

    I have four "Eve Energy" with thread support. what im doing wrong?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    M Kytzia

    @Sony Nguyễn, you have to update the Nanoleaf App too

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Sony Nguyen

    Thanks M Kytzia, I was able to activate the Thread mode however nothing is changed when browsing with Eve. Don’t see Elements in the Thread network list. Any thoughts?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    M Kytzia

    Yeah, I have the same problem. I wrote to the Nanoleaf support, and they told me to make a hard reset of the controller (elements) and restart my iPhone and router, but it didn't helped out.

    now im waiting for a new controller, they think its broken in my controller actually.

    so my advice to you, write to the support with your problems, good luck!

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    M Kytzia

    Nanoleaf told me in an E-Mail after getting a new controller which also doesn’t work, that the thread function actually only work with Nanoleaf products. We have to wait for external company support

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.